Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Hayati önem haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını sav fail kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da yük olamayacaktır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağdaş layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza kıymet katmayı hedeflemektedir.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike durumunda binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları binalmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdivenleri derece önemli olan özge bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi iz verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda az çok duyar davranışları sergilemektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek başüstüneğu derunin, olası olan en güdük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini yağdırmak amacıyla önlem hileınmaktadır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya dürüst ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Özellikle duygun ve muteber materyallerin olduğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yönıcı malzeme muhtevaermeyen ve tarafıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, ab sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page